Gå til innholdet

Hvordan bytte klokkereim selv?

Det er faktisk ikke så vanskelig som mange tror å bytte klokkereim selv, vi i klokkereimer.no har derfor laget en enkel guide på hvordan bytte reim.

 

Utstyr du trenger:

  1. Ny klokkereim: Pass på at den nye reimens bredde og lengde passer til klokken din.
  2. Spring bar verktøy: Dette verktøyet hjelper deg med å fjerne de små stiftene som holder reimene på plass. Hvis du ikke har dette verktøyet, kan du også bruke en liten skrutrekker eller en pinsett.

Trinn for trinn:

  1. Fjern den gamle reimene: Bruk spring bar verktøyet til å trykke inn fjærene på innsiden av klokkelugene (løkkene der reimen er festet). Dette vil løsne stiftene og gjøre at du kan fjerne den gamle reimene fra klokken.

  2. Fest den nye reimene: Sett den ene enden av den nye reimene inn i klokken, og sørg for at den passer godt. Pass på at eventuelle hull på reimene samsvarer med hullene på klokken der fjærene skal festes.

  3. Bruk spring bar verktøyet: Bruk spring bar verktøyet til å trykke inn fjærene igjen mens du setter den andre enden av den nye reimene på plass.

  4. Sjekk at reimene sitter godt: Trekk forsiktig i reimene for å sikre at de er riktig festet og sitter godt på plass. Pass på at fjærene er ordentlig låst og at reimene ikke løsner når du drar i dem.

 

Leverandør av klokkereimer siden 2017

Adresse
Tømmeråsen 25a, 1555 Son
Telefon
908 88 688
E-postadresse
kontakt@klokkereimer.no
Foretaksregisteret
927550881
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business